top of page

MAGAMRÓL

Orvosi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán végeztem. Diplomám megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom.

Apai részről már-már hagyományként nevel családunk orvosokat. Apai nagyapám, gyermekei közül öt, unokái közül – velem együtt – három végzett orvosként. Bármelyikükre is gondolok, úgy hiszem az orvostudomány iránti alázat és a betegek iránti elkötelezettség jellemzi munkájukat. 

Orvosi tanulmányaim előtt és alatt öt éven át dolgoztam mentő- és sürgősségi ápolóként. Az ott nyert manuális és szakmai tapasztalat mind a mai napig segít, hogy az egyetemen tanult ismeretekkel együtt a szülészeti-nőgyógyászati gyakorlatban is a lehető legjobb ellátást tudjam biztosítani.

A megelőzés, a női egészség megőrzése, a nőgyógyászati kórképek korrekt diagnosztikája, konzervatív és operatív ellátása mellett, kiemelten fontos számomra a várandósgondozás. Jól tudom, hogy a terhesség kilenc hónapja egy éppen megalakuló, vagy bővülő család számára kivételes és visszaadhatatlan időszak. 

Munkám során törekszem arra, hogy az egészség megőrzése központi szerepet kapjon és a megelőzhető betegségeket minden lehetséges eszközzel megelőzzük.

 

Amikor épp nem orvos, akkor egy szerető feleség férje, és két csodálatos gyermek édesapja vagyok.

bottom of page